En halvsvingstrappe understøtter hjemmets stil og arkitektur

Vil du gerne have nye trapper i dit hjem? Hos OK Trapper laver vi halvsvingstrapper til gode priser. En halvsvingstrappe er kendetegnet ved et sving på 180 grader som en halvcirkel. Denne type trappe kræver mere plads i forhold til en ligeløbs- eller kvartsvingstrappe.

Denne type trappe i træ er ofte at finde i ældre villaer og hjem, hvor trappens design og fremtrædende placering er med til at understøtte hjemmets stil og arkitektur.

Vi laver primært trapper for kunder i områderne nær Brande, Herning, Århus og Silkeborg, men kommer også gerne ud til resten af landet.

Muligt at opdele halvsvingstrappe med repos

Der findes flere måder at udforme sin halvsvingstrappe på, afhængigt af hvordan man ønsker trappens forløb udformet. For at halvsvingstrappen kan svinge 180 grader, er det en mulighed at lave næsten alle trappens trin kileformede.

Ligesom ved kvartsvingstrappen er det også muligt at få lavet trappen med en repos, hvilket giver trappen to eller tre ligeløb med forskellig eller ens længde.

Kontakt os for at høre mere om personlig design af trappe​

Det er naturligvis muligt at få designet sin helt egen indendørs trappe efter mål. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til processen, produkter eller priser. Vi svarer gerne på dine spørgsmål og rådgiver dig på bedste vis.

Kontakt os gerne ved at ringe på telefon: 97 18 39 90 eller skriv en e-mail til os på kontakt@ok-trapper.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
 
Få pris på vores forskellige produktbilleder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

OK Trapper

Stadionalle 2, 7330 Brande​

Rutevejledning

Telefon: 97 18 39 90

kontakt@ok-trapper.dk

Telefontider:

Man - tor: ​08:00-16.00

​Fredag: ​08:00-15.00​

Om os​

OK Trapper har mere end 30 års erfaring med design af trætrapper og velfunderet know-how.

Det er vores fornemmeste opgave at omsætte dine ønsker og idéer til en smuk og funktionel trappeløsning i en håndværksmæssig høj kvalitet.​

Skriv til os​

Du er velkommen til at skrive til os ved at udfylde felterne herunder, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
-->