Specialtrapper

Specialtrapper adskiller sig fra vores standardsortiment, da hver enkelt trappe er designet individuelt efter vore kunders ønsker. Dette giver mulighed for at skabe en helt unik trappe til din bolig, ud fra egne ønsker om form, specialmål og materialevalg. Mulighederne er nærmest uendelige. Specialtrappen vælges i huse og ejendomme, hvor en traditionel standardløsning ikke er mulig, eller hvor man virkelig ønsker, at trappen skal skille sig ud som husets arkitektoniske midtpunkt.

Unikke speciallavede trapper i mange materialer​

Vi tilbyder hos OK Trapper et bredt udvalg af elementer og materialer. Vi designer altid trapper af vellagret og ovntørret træ af fineste kvalitet og er blandt andet leveringsdygtige i fyr, bøg, ask, mahogni, merbau - eller en helt anden træsort efter dit eget ønske! Vi kan blandt andet levere trapperne ubehandlet, overfladebehandlet eller malet i en valgfri farve.

Hos OK Trapper har vi over 25 års erfaring i vejledning i og design af specialtrapper der passer til lige netop dit unikke behov. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at omsætte dine ønsker og ideer til virkelighed. 

Kontakt os allerede i dag og hør om dine muligheder for en specialdesignet trappe, der med garanti vil leve op til dine forventninger!

Nedenfor ses et udpluk af vores tidligere referencer.​​

Kontakt​

OK Trapper

Stadionalle 2, 7330 Brande​

Rutevejledning

Telefon: 97 18 39 90

kontakt@ok-trapper.dk

Telefontider:

Man - tor: ​08:00-16.00

​Fredag: ​08:00-15.00​

Om os​

OK Trapper har mere end 30 års erfaring med design af trætrapper og velfunderet know-how.

Det er vores fornemmeste opgave at omsætte dine ønsker og idéer til en smuk og funktionel trappeløsning i en håndværksmæssig høj kvalitet.​

Skriv til os​

Du er velkommen til at skrive til os ved at udfylde felterne herunder, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
-->