Kvartsvingstrappe er en populær løsning

Vil du gerne have lavet en trappe i dit hus er kvartsvingstrappen ofte en meget populær løsning. En kvartsvingstrappe er en meget populær løsning i mange parcelhuse, da denne type trappe giver mulighed for en bedre integration i rummet end ligeløbstrappen. 

En kvartsvingstrappe sættes oftest i et hjørne og fylder som regl mindre end man regner med efter montering. Vi laver naturligvis altid trapperne efter de korrekte mål, så du får den perfekte trappe til dit hus.

OK Trapper holder til i Brande, men vi har også opsat mange trapper for kunder i Silkeborg, Herning og Århus, samt i resten af landet.

Muligt at opdele kvartsvingstrappe med repos

Vi designer flere forskellige typer kvartsvingstrapper. Den mest almindelige type består af en start stolpe, midterstolpe og en stolpe ved udtrinnet. Ønsker man en mere ekslusiv trappe kan trappen laves med et hovedstykke og en håndlistekrumning. Kvartsvingstrappen kan også laves med repos. 

Det er dog muligt at undgå dette med en kvartsvingstrappe med repos. En repos vil give et naturligt stop halvvejs på trappen og dermed gøre det muligt at opdele trappen i flere forløb. Det er selvfølgelig også muligt at få et gelænder på trappen, hvis dette ønskes.

Ring til os for at høre mere om vores trapper

Vil du gerne høre mere om mulighederne for en ny indendørs trappe i træ – fx en trætrappe i form af en kvartsvingstrappe eller hemsetrappe? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi svarer gerne på dine spørgsmål angående priser og muligheder, og vi kommer gerne med en billig pris på din opgave.

Ring til os på telefon 97 18 39 90 eller skriv en e-mail til os på kontakt@ok-trapper.dk - så svarer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Få pris på vores forskellige produktbilleder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

OK Trapper

Stadionalle 2, 7330 Brande​

Rutevejledning

Telefon: 97 18 39 90

kontakt@ok-trapper.dk

Telefontider:

Man - tor: ​08:00-16.00

​Fredag: ​08:00-15.00​

Om os​

OK Trapper har mere end 30 års erfaring med design af trætrapper og velfunderet know-how.

Det er vores fornemmeste opgave at omsætte dine ønsker og idéer til en smuk og funktionel trappeløsning i en håndværksmæssig høj kvalitet.​

Skriv til os​

Du er velkommen til at skrive til os ved at udfylde felterne herunder, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
-->