Gelænder og baluster i mange forskellige former

Skal du have lavet et gelænder til din trappe? Hos OK Trapper laver vi gelændere og balustre i forskellige former. Vi holder til i Brande, men har også mange kunder fra blandt andet Herning, Silkeborg og Århus, samt i resten af landet.

Navnet ”Baluster” stammer fra det franske ”balustrade” og betegner traditionelt de små søjler i sten, der udgør rækværket ved trapper eller altaner. I dag er et baluster dem, der er monteret mellem håndlisten og vangen, og udgør, sammen med en trappemægler, trappens gelænder.

Hvor højt skal et gelænder sidde? Og hvornår skal der være gelænder?

Vi har over 25 års erfaring med design af gelænder og baluster til trapper. Vi er derfor kompetente til at rådgive dig på bedst mulig vis. Med vores store udvalg af gelændere og balustre, er det muligt at sammensætte et unikt gelænder til din trappe, der passer din stil.​ Alle gelændere bliver lavet efter gældende lovkrav.

Herunder ses et begrænset udvalg af vores standardbalustre. Vi designer naturligvis også individuelle typer efter dine ønsker.

Kontakt os for at høre mere om gelændere og balustre

Vil du gerne have et nyt gelænder til din trætrappe? Eller ønsker du at høre mere om vores udvalg af balustre? Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priser eller produkter.

Ring til os allerede i dag på telefon: 97 18 39 90 eller skriv en e-mail til kontakt@ok-trapper.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nye gelænder!

Kontakt​

OK Trapper

Stadionalle 2, 7330 Brande​

Rutevejledning

Telefon: 97 18 39 90

kontakt@ok-trapper.dk

Telefontider:

Man - tor: ​08:00-16.00

​Fredag: ​08:00-15.00​

Om os​

OK Trapper har mere end 30 års erfaring med design af trætrapper og velfunderet know-how.

Det er vores fornemmeste opgave at omsætte dine ønsker og idéer til en smuk og funktionel trappeløsning i en håndværksmæssig høj kvalitet.​

Skriv til os​

Du er velkommen til at skrive til os ved at udfylde felterne herunder, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
-->