Opsadlet​ trappe​

Når du skal vælge en trappe til dit hjem, er det vigtigt at tænke over, hvilket udtryk trappen vil bidrage med til rummet. Hos OK Trapper er vi specialister i rådgivning forud for dit trappevalg.

Den opsadlede trappe - En let og eksklusiv løsning​

Uanset om du leder efter en ligeløbs-, kvartsvings-, halvsvings- eller specialfremstillet trappe, er det hos OK Trapper muligt at få designet din trappe med opsadlede trin. En opsadlet trappe er kendetegnet ved, at trinene er placeret direkte på vangerne, og dermed ofte skjult under trinene. ​

​Dette medvirker, at trappen ikke virker så “tung” og bastant. Har du et rum hvor du ønsker en trappe med et let udtryk, er den opsadlede trappe derfor ofte et godt valg. Trappens lethed gør også, at det er muligt at designe trappen til lavere højder, uden at blive for kompakt. Selvom smag og behag er forskellig, synes mange, at den opsadlede trappe har et mere eksklusivt look.

Her på siden vises et lille udpluk af vores tidligere designede trapper med opsadlede trin. Har du specielle ønsker, så kontakt os - så finder vi sammen din næste trappeløsning.​

Kontakt os her

Du er velkommen til at skrive til os ved at udfylde felterne herunder, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

OK Trapper har mere end 25 års erfaring med design af trætrapper og velfunderet know-how. Det er vores fornemmeste opgave at omsætte dine ønsker og idéer til en smuk og funktionel trappeløsning i en håndværksmæssig høj kvalitet.

Kontakt

Telefon: 97 18 39 90

Telefontider ​man - torsdag: 

08:00-16.00

Fredag:

08:00-15.00

Jeppe Karstoft i Brande, Midtjylland, DK på Houzz
-->